9.Jhon Wooden,UCLA University

Jhon Woden , famós entrenador de basquet de l’unverisat d’UCLA, és anomenat com entrenador referència al llibre “Les Claus del talent” de Dan Coyle , per altre banda aquest home també surt destacat a la famosa web de conferencies •TED”. Que explicava llavors Jhon Wooden?
Ell diferencia entre guanyar i tenir èxit.La primera circumstància (GUANYAR), si es que es dona , ha de ser necessariament conseqüència de la segona (TENIR EXIT),que resumeix  en aquesta frase;”Tenir èxit és fer allò que fas el millor que puguis” si això es compleix guanyar o perdre esdevenen circumstancials.

Dan Colei defineix l’estil d’ensenyament de Woden com a directe i sintètic buscant el que ell anomena “ignició” es a dir focalitza en un aspecte molt concret del joc per que aquest esdevingui recurs significatiu. La suma d’aquestes accions donen participants amb molt recursos i sempre òptims.
Fer conscient als participants del seus resultants i com millorar-los és tasca ineludible d’un educador, això sense limitar la creació de cada nen i potenciant la seva capacitat de prendre decisions. PERO ATENCIÓ!!! DE TOTS ELS NENS!!! No val amagar-se darrera d’uns resultats d’equips per justificar la no evolució o simplement l’avorriment d’alguns membres de l’equip.
Les claus d’aquests entrenadors i d’altres es poden resumir es fer de cada sessió un autèntic esdeveniment per as tots els participants en un ambient agradable i cordial . És tant sencill com això

One comment

  1. Jhon Woden , famós entrenador de basquet de l’unverisat d’UCLA,diferencia entre guanyar i tenir èxit.La primera circumstància (GUANYAR), si es que es dona , ha de ser necessariament conseqüència de la segona (TENIR EXIT),que resumeix en aquesta frase;”Tenir èxit és fer allò que fas el millor que puguis” si això es compleix guanyar o perdre esdevenen circumstancials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: