14.Spike Team ; un bon exemple!

Per casualitat,vaig veure un capitol d’aquesta sèrie de dibuixos animats que tv3 projecte des del super 3. En un principi un “entrenador” amb el xiulet penjant , em va semblar un esteriotip com la resta . Però no va ser així , em va agradar les situacions plantejades ,els exercicis i sobre tot l’actitud d’aquests monitor que veient la sèrie el podriem anomenar Educador. Que un grup de noies que fan vollei ,facin rafting com a actitud  de cohessió de grup i lideratge compartit está molt bé, ,  que aquestes  mateixes noies juguin a matar a la platja  o que practiquin el llançament a cistella després de saltar en un minitramp, és  també una bona senyal de que els autors han entès que l’esport és mitja i no fi i que potser no cal fer rafting però, si cal que hi aboquem el millor que tenim i sempre!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: