17.Edwin Moses a Barcelona : Juliol de 1983

Tot un esdeveniment atlètic es va produir al estadi de Serrahima el 16 de juliol de 1983 amb la presencia d’un mite dels 400 metres tanques anomenat Edwin Moses, campio del mon , campió Olímpic , recordman mundial del moment i una sèrie consecutiva de cinquanta curses inbatut- Doncs bé aquell dia cins nois de 15 anys varem tenir l’encert de comprar una de les preuades entrades que donaven acces a l’esdeveniment.La tarda nit per allò i per altres va ser molt maca però el mes important que aquells nois actualment ens dediquem professionalment a l’esport d’una o altre manera, dos d’ells com a periodistes esportius . ( Juan Josep Pallas és actualment sotsdirector de Mundo Deportivo)i dos més , el meu germà i jo com llicenciats de l’INEFC . És per això que segueix sent molt important que els nois i noies vagin de manera organitzada i educativa a gaudir d’espectacles esportius de primer nivell, on valors com auto superació, auto coneixement,acceptació conscient de la derrota entre d’altres siguin model a seguir. Es llavors feina dels coordinadors programar aquestes visites per augmentar el bagatge del participants

, encara que l’esport escollit no estigui directament relacionat amb l’escollit per cada noi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: