26. Isabel Cuesta :”VIURE SENSE EXCUSES”

Aquest article ha estat realitzat a petició pròpia per Isabel Cuesta ( Llicenciada en INEFC) a ran de la conferència que en Kyle Maynardva fer el passat mes de setembre, ella des de la seva particular visió dels esdeveniments , ressalta l’energia que li va transmetre aquesta persona i detalla un per un els valors que se’n desprenen de les seves accions. Tot teu Isabel:

“Dilluns, 9 del matí estic prenent un café amb la Mireia parlant de la conferència a la que ens hem inscrit. “Sense excuses: l’art d’aconseguir allò impossible”, un títol molt inspirador i en Kyle Maynard com a ponent, el valor afegit.

Vaig decidir inscriurem a la ponència perquè parlava no tant d’una persona discapacitada, com d’un emprenedor i de la seva capacitat de superació. No em va defraudar. No vaig apuntar gaires coses, només puc explicar com em vaig sentir.

En Kyle és una d’aquelles persones que valen més pel que demostren que pel què diuen. En mirar-lo no vaig sentir, en cap moment, tenir davant una persona amb discapacitat, és més, vaig ser jo la que em vaig sentir mancada de la força, l’esperit i l’energia que ell desprèn. En aquell moment jo era la discapacitada. Cada paraula d’en Kyle anava colpejant el meu cap, però sobre tot la meva ànima: “La negativitat crea addicció” va dir; “el victimisme és una cara de la culpabilitat” va continuar, “El més important que varen fer els meus pares va ser no sobre protegir-me i crear-me dependència”… Però el que més em va arribar, va ser que la seva història no era una història de super heroi, tot i que a mi m’ho sembla, sinó que ell ens mostra una vida plena de desencisos, decepcions, derrotes, llàgrimes… una vida plena d’eleccions. Ell ha escollit viure amb la jaqueta de l’optimisme, l’esforç, la lluita contra les pors, de la superació personal… una vida sense excuses.

Vaig sortir amb una gran dosis de motivació i energia, amb unes ganes immenses de regalar aquest missatge a totes les persones que m’envolten.

Viure la vida és escollir. No cal que intentis evitar-ho, es tria, es pren consciència de l’elecció i es continua endavant. Nosaltres mateixos som els que fem que les coses siguin o no impossibles. Fixa’t un objectiu, troba la teva motivació per aconseguir-ho i SOMRIU.”

Així ,com explica Isabel, podem renunciar a que aquests valors estiguin CONSTANMENT en les pràctiques esportives dels nostres nois? Podem renunciar a que els nois i noies tastin el que vol dir el concepte SENSE EXCUSES ?no , seria renunciar a fer bé les coses . PUNT!

Tots els participants han de rebre aquests missatges , SENSE EXCUSES !!!!

Gràcies Isa Jo també surto reforçat!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: