37. “Mil Valors Voltant amb la Pilota ” EFPA Keep playing 07

Aquest mes de Març es compleixen sis anys del congres de l’EFPA (Europen Futbol Players Association) que es va cel.lebrar a Barcelona, organitzat per lAssociació d’ex futbolistes del Barça. Per aquesta ocasió Lleuresport va organitzar la jornada “Mils Valors Voltant amb la pilota” on més de 1500 nois de van jugar i participar en activitats a les instal·lacions del FC Barcelona. Tot va ser molt fresc i novedos , des de l’organització dels diferents espais , la rotació dels 200 nois per activitat i l’espai del valors. La jornada va contar amb la presencia de dos ex jugadors Josep Guardiola i Maurico Pochetino que varen xerrar amb els nois i noies.

L’espaí dels valors va ser tot un èxit , en ell ,tots el nois escollien una pilota , i en ella , després de jugar , n’hi escrivien un missatge d’amistat. Com diu el retall del diari aquestes pilotes varen ser enviades al Camerun.

Una pilota és un dels millors regals que podem fer a un nen o nena , ja que la seva naturalesa es la de ser COMPARTIDA , és font d’esforç i bons moments. Doncs bé encara veiem sessions on aquest recurs es reduït a la mínima expressió ,( una pilota cada 14 nois, es mentir als nens , PUNT!!! )Els nois han de jugar amb més d’una pilota en cada exercici , així hi han oportunitats per a tothom . !!

KS15193-1525x2288

One comment

  1. […] voleu llegir mes en el nostre blog tindreu l’article […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: