39. The Walking Work Wonder

Excel·lent video promocional (veure tota l’entrada) publicat a la web de la  Universitat de Loughborouhg. En ell parla de la necessitat d’impulsar la cultura de l’activitat física regular en el lloc de treball. Molts de nosaltres passem moltes hores asseguts a la feina això fa que la nostre salut esdevingui cada vegada pitjor. En aquest vídeo en llengua anglesa parla de conceptes universals com “Blood pleasure”, “Changing diet”, “Changing behaviours”, “Improving health”,  “Encourage people to be more activity”, “Risc factor” i “reduce the sitting time”.

Crec que és força interessant aquest programa “The walking lunch” on el mateixos treballadors dibuixen en un mapa les diferents rutes que fan. Aquestes passejades són mesurades mitjançant uns “podòmetres” que indiquen els metres que han fet.

Els pares que tenen unes actituds saludables ,són significativament més actius de cara a que els seus fills també ho siguin, així encoratjant als pares arribarem als nois. ES AIXI DE FÀCIL:!!

Les activitats extraescolars són un magnífic escenari perquè pares i fills comparteixin actituds i programes, el cas és entendre perquè i fer-ho divertit.

2 comentaris

  1. Totalment d’acord Ramon. Deixo aquí el link d’una noticia que parla d’un estudi que correlaciona directament l’actitud dels pares davant l’activitat física amb la quanitat i qualitat d’aquesta que realitzen els seus fills. http://www.europapress.es/salud/noticia-hijos-padres-sedentarios-son-cuatro-veces-mas-propensos-no-realizar-ejercicio-fisico-20130319180157.html

  2. Súper interessant reportatge . Podríem crear el Walking work lleuresport i fer un reportatge d’investigació . Congratulations!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: