50.Xerrada “Esport i Educació” Salesians Horta

IMG_0214El passat 11 de juny vaig tenir el gust de participar en les primeres xarrades “d’Educació i Esport “destinades a conscienciar als joves jugadors , als monitors i als pares de l’escola esportiva de l’escola Salesians d’Horta, de la importància de considerar esport i educació com a un binomi indestriable.

La trobada tenia una d0ble ponència , per una part la exposada per Carlos Pastor  ( Director tècnic de les etapes formatives del CF DAMM) i i la que vaig fer personalment en representació de LLEUREDUCAT)

Tots dos vàrem  coincidir en la necessitat d’una planificació acurada del procés formatiu dels nois on es donés importància tan a la part esportiva com l’actitudinal . Carlos, va detallar els diferents  objectius específics a treballar atenent a les diferents edats dels joves esportistes, sense oblidar remarcar ,que l’educació és un procés global , que inclou sense cap dubte la família , l’escola  i també l’entitat o club  on es faci l’activitat escollida.

Per la meva part i recollint els comentaris d’aquest 49  post del blog, vaig incidir en la necessitat d’incloure de forma responsable el JOC com a eina educativa de primer nivell en totes les sessions i de qualsevol esport. El Joc com a element integrador i motivant  va ser motiu de reflexió mitjançant fotografies o reportatges ja publicats en aquests Blog.

Com a cloenda tots dos vàrem  comunicar que l’èxit d’una escola esportiva esta en formar BONES PERSONES i que l’EXCEL.LÊNCIA a totes les sessions, recau en planificar tant activitats dirigides a millorar la tècnica  especifica de l’esport escollit com a incloure  constantment jocs i formes jugades amb objectius més intangibles .

En resum, va ser una bona experiència que servirà com a referencia per a properes jornades similars.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: