52. Eduard Pons”Treballar per separat preparació física i joc no té sentit”

En aquest post em faig reso del  article publicat el passat mes de març  a la revista de l’INEFC  . En ell Eduard Pons , (jocs elit ) exposa: ” La preparació física en esports d’equip s’ha de dur a terme de forma conjunta amb una suma de les diferents estructures que conformen l’entrenament , s´han de plantejar  situacions d’entrenament on estuiguin presents diferents estructures ja sigui a nivel condicional, cognitiu o socioafectiu. I  amb cada jugador es fan treballs de prevenció i complementaris per millorar el seu  nivel”

Doncs bé , si aquesta directriu l’apliquem a la iniciació esportiva ens trobarem que els nois i les noies  han de practicar molt i aquesta practica els portarà a millorar totes les estructures que l’Eduard Pons ens explica. I per que aquesta estona esportiva  sigui realment significativa hem de prioritzar EL JOCS  ( com venim apuntant en molts dels comentaris del bolg), jocs on els nois i les noies puguin gaudir , crear , experimentar, córrer, perdre,enfrontarse amb la injustícia o amb l’adversitat….. és a dir VIVENCIAR la pràctica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: