53. Marca li un Gol al món!!!

                     

Explica el psicòleg John Bargh, “La intuïció és una Font de coneixement tan valida com la rao” . Nosaltres tenim la intuïció que mostrant repetidament el missatge aquest acabarà per ser aceptat amb  total normalitat

Així, al Campus Olimpia del CEM Arístides Mallol , hem penjat la pancarta de “Marca-li un Gol al món” com a símbol per tots els participants. Amb aquesta acció volem deixar constancia ,de l’enorme oportunitat, que tenen els nois i noies, que practiquen esport, d’aconseguir vivenciar les princnpals eines que els serán imprescindibles quan s’enfrontin a la vida adulta. Entre aquestes eines trobem  la capacitat de treballar en equip com a conducta imprescindible , la gestió de les emocions com eina d’equilibri  personal i empatia amb els demes.i per últim la immersió inexcusable en pràctiques que incentiven la creativitat. Així un espai dissenyat per la pràctica estereotipada del futbol esdevé un motor de canvi social, Podem deixar pasar l’oportunitat ? esta clar que no i sempre amb una actitud lúdica i inclusiva. “Marca li un Gol al Mon ” és un missatge d’optimisme!!! i així ho mostrem

PD:La foto del text mostra des del Nou Camp la pancarta de referència , única en tota la zona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: