54 J.Pablo Meneses. Autor del llibre “Nens futbolistes”

15597-17DG-1978x2474La contra de La Vanguardia continua sent un bon recurs per realitzar els nostres comentaris sobre aquest món de l’activitat física ,l’esport i el lleure. En aquest cas es el periodista Pablo Menses qui comenta en el seu llibre “Nens futbolistes”  la gran farsa que suposen les escoles de promoció de futbolistes. Aquestes escoles  semblen que puguin ajudar als nois a tenir un futur per la via del futbol però la gran majoria fracàsen i tornen a la pobresa. Es tracta tan sols d’un negoci on es juga amb les il·lusions del nois.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: