56. Jaques Levy . ” la diversitat com a clau del futur “

Al suplement Cultural de La Vanguardia es va publicar l’entrevista amb Jaques Levy , director de l’institut Choros . ( institució cartografia suïssa) el qual es dedica a estudiar “l’espai que els homes habiten i que els habiten “. Jaques Levy parla en l’entrevista que” la ciutat del futur ha d’integrar el futur en el se projecte ” i això s’aconsegueix amb una actitud clau ” la diversitat “. L ‘autor parla de la diversitat com la clau d’un futur entusiasmant i creatiu . Les ciutats que temen el futur els hi falta aquest element . Les ciutats obsessionades pel passat aquest  es sacralitzat ,no es pot tocar res perquè tot es magnífic.
Doncs be , aquest comentari d’aquest estudiós de les ciutats , em porta a tornar a plantejar l ‘ obsolencia de la majoria de pràctiques esportives , encorades en dinàmiques del passat sense cap projecció cap el futur. La falta de diversitat  de propostes es una tònica general. Calen noves dinàmiques, nous reptes , noves visions, nous escenaris i sobretot cal posar al noi i la noia com a protagonista  global  de plantejaments de llarg recorregut !!!! .
Diversitat , diversió , atenció , complicitat, empatia , tecnologia ….. Sobre això tot !!!!

Pd:Aquests institut ja va organitzar al 2011 el seminari  workshop “Renouveau de la marche, en Suisse et en Europe On es va animar als presents  a organitza els plans estratègics de les seves ciutats per afavorir les conductes saludables com caminar.

image
26.01.11 – On Friday the 8th of April, the Polydôme will host the workshop “Renouveau de la marche, en Suisse et en Europe” from 09.15 to 16.45. This workshop, organised jointly by the Choros laboratory and TraCE, will bring together renowned european experts to debate on the new perspectives for the future of walking in the cities. The talks will take place in English and in French (translation is ensured). This hot topic in urban mobility appeals to a large audience of researchers, urban planning and transport professionals as well as anyone interested in how cities and public spaces will evolve in the future to better accomodate pedestrians.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: