58. Rugby i Creativitat . Associació esportiva La Melee Osonenca

Excel·lent iniciativa proposada per l’associació esportiva de Rugby “La  Melé” Osonenca i les dissenyadores Paula Pladevall i Bet Puig. Ells defineixen el seu projecte d’aquesta manera:” Aquest projecte sobre l’activitat física i esportiva del Rugby, té com a finalitat desenvolupar la capacitat creativa i artística dels participants a través de la reflexió i acció plàstica vinculada a l’activitat, oferir una oportunitat de formació i educació integral dels infants i adolescents a través de la pràctica del Rugby i contribuir a la difusió del Rugby i per extensió els esports minoritaris. En essència consisteix en la realització de diversos tallers de dinamització i formació de caràcter flexible i adaptable a les condicions i oportunitats de cada grup que alternaran activitat esportiva i creativa per a nois i noies dels municipis .”

Que aquesta associació hagi tingut la brillant  idea de cooperar amb dues dissenyadores per potenciar la creativitat , és un aspecte molt remarcable. Han posat l’esport al servei dels nois i no a l’inrevés que és la dinàmica habitual en aquest casos.  És especialment remarcable l ‘us de material no convencional en aquest espais esportius  , així integra les cintes de colors o els plàstics de protecció de materials fàcilment  esmicolables , és una novetat . Però el mes destacable es que ells nois CREAN !!!!! I desprès , fan servir el seus prototips. Hi ha quelcom mes  significatiu ? Doncs  jo crec que no, simplement hauríem d’afegir que la practica resultant fos divertida, moguda i segura

Podeu trobar l’enllaç a la web de Indensitat.net, així com les fotografies d’en xavier Gil

image

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: