59.Lougborough University “Treballar la resilència en els esports d’equip”

Depositphotos_5192860_m

Aquest és un estudi elaborat per Paul Morgan, Dr David Fletcher, and Mustafa Sarkar de l´Sport Psychology Research Group, based in the School of Sport, Exercise and Health Sciences. La investigació es va realitzar fent diverses entrevistes a 31 atletes d’esports d’equip com el handbol, el hoquei o el futbol. L’estudi va incloure medallistes olímpics, campions del món i altres atletes professionals.

Basat en la definició de RESILÈNCIA d’EQUIP com “Procés psicològics de protecció grupal d’uns individus en enfront d’uns potencials efectes negatius d’uns estressos que afecten el col·lectiu”.

Mustafá Sarkar, explica que: “Encara que tinguem un grup d’individus que tenen habilitat per gestionar situacions d’estres, això no significa necessàriament que aquell EQUIP gestioni eficientment la pressió.”
Per què això succeeixi, l’equip d’investigadors, desprès de les entrevistes, indiquen dos indicadors a treballar:

1. The quality of relationship. El nivell de relació entre els components de l’equip esdevé com a variant critica en moments de màxima pressió. “No cal que siguin els millors amics del món, però si tenir la seguretat que els components de l’equip s’atorguen muntament respecte i credibilitat i la consciència que en moments d’alta pressió tots empenyeran junts”.
Una de les accions a reforçar en un grup que ha de gestionat situacions d’estres competitiu és la cultura de “NO BLAME” és a dir, no culpar al company i fomentar processos i situacions de comunicació oberta.

2. l’EXPERIÈNCIA. Els equips d’alta capacitat de resiliència accepten i incorporen com a aprenentatge imprescindible els moments de frustració del passat.
Docs bé, aquí tenim dos objectius importantíssims a treballar, el primer comunicatiu i actitudinal. El segon, enfrontar conscientment al col·lectiu a situacions de frustració controlada per augmentar el seu bagatge vital.

Bons consells, sorgits de la investigació reglada, no els desaprofitem!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: