65. Parc Multiactivitat Andorra

image

L’altre dia , anant a buscar a un dels meus fills al cole ,on acabava la jornada extraescolar , vaig escoltar com un “entrenador” encoratjava a crits a uns joves que jugaven a bàsquet, ” va!,va!va! …. pressió , pressió!! ,no.! No!!!!!”. Vaig visualitzar la situació mentre caminava i vaig pensar , “Renoi com crida aquest home!” però de seguida ho vaig deixar córrer.. En arribar al camp de futbol , vaig tornar a escoltar a altre “entrenador ” aquesta vegada esbroncant a un grup de nois de no més de 10 anys. Vaig tornar a pensar “altre que crida ” . Ja arribant al camp n* 3 , que és on entrena al meu fill, em vaig creuar amb una mare que li deia al seu fill ” aquell que crida com un boig és el teu entrenador?” . I aquesta vegada vaig pensar que aquella mare tenia tota la raó, quina necessitat tenen aquest srs. per cridar als nois. Ella ,amb bon criteri ,el va definir com a boig, ja que no era de rebut que cridessin als nois o a les noies (a no ser que els felicitem efusivament, que és clar no era el cas en cap dels casos.) D’altra banda , aquest cap de setmana vàrem descobrir un parc multi activitat al poble d’Ordino ( Andorra ) cap crit bèl·lic , cap adult condicionant l’activitat dels nois, infinites motivacions per provar i tornarà provar per part dels nois i d’algun pare , en definitiva ,ambient cordial . Així , que no puc més que recomanar aquest tipus d’instal·lacions , són obertes, motivants i adaptables a tothom .

I ara si ,cridar !!!! ven fort però per insistir que cap pseudo entrenador pot posar en perill la continuïtat esportiva de cap noi o noia per actuar amb actituds allunyades del respecte mínim exigible. I dic exigible!!! No oblidem qui són els veritables protagonistes i qui estem al seu servei per encoratjar-los cordialment , ajudant.los en el seu procés d’autoconeiximent i descobriment. Sigui!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: