73. Easy steps to a healthier workplace. ( diversos)

20140120-184655.jpgNo hi ha cap dubte que ens encaminen cap una societat que demandarà llocs de treballs saludables . Trencarem amb la idea que quan es treballa “es treballa”, delegant pel temps de lleure l’optimització personal. Ja ,en l’actualitat ,hi han molts operadors que han entès que vetllar per la salut global dels treballadors és un valor afegit de mútua satisfacció . Per l’empresa per què afavoreix dinàmiques d’èxit basades en conceptes com la innovació, la creativitat o la bona comunicació i pels treballadors perquè acumulen en el seu bagatge personal estones saludables i els permet prendre decisions d’un ús raonable d’aquest temps. La Universitat de Lougborough col·labora en les avaluacions del “National Workplace Physical Activity” que va començar a Anglaterra el passat 7 de gener. Emma Adams , BHFNC research and evaluation mànager que està liderant aquest estudi comenta : Through this project we will help develop practical suggestions for encouraging more inactive people to take up physical activity and sport in the workplace.” ( mitjançant aquest projecte volen ajudar a desenvolupar interessants activitats per motivar al les persones sendentaries a participar en activitats físiques i esportives en el treball ) Altres entitats com UNICEF o GCC motiven als seus dirigents a donar exemple amb propostes com els “Walking meetings” ( reunions caminant en espais oberts ) .
Aquesta és una tendència que ve liderada per un pocs que lluiten contra idees preconcebudes i conservadores. Els nostres joves que haurien d´haver interioritzat la gran necessitat d’una activitat física regular , adequada i divertida ,haurien d’aplicar, en les seves iniciatives empresarials, aquestes i d’altres propostes.Aquí si que tindríem una valor afegit! però és ara quan aquesta conscienciació ha a ser imprescindible. Si els nois i noies són exclosos de les practiques esportives , estem reduint les possibilitats d’èxit de les iniciatives empresarials de futur . THAT’S ALL!!!
.

One comment

  1. Big help, big help. And suipvlatere news of course.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: