76. A futbol es juga amb pilota de rugby i amb la mà

image
Aquest va ser el títol de la xerrada que vaig donar a l’escola Salesians d’Horta el passat mes de juny de 2013. ( post n* 50) Bé uns mesos després el FCB utilitza aquest tipus de pràctica per que els seu jugadors d’èlit millorin els seu rendiment. Amb aquest joc els participants han de tornar a “focalitzar” ( Goleman) deixen de banda el seu pilot automàtic per concertra- se en una pràctica nova , estableixen noves relacions , gaudeixen i inventen noves normes . És de totes totes un gran encert!
Bé ,és una petita satisfacció trobar aquest tipus de concordança, peró tornant a la realitat del futbol base ,aquesta ens torna a dirigir a entrenaments poc inclusius, avorrits , poc significatius motriu i saludablement i quasi sempre poc cordials , repetitius i estressants.
Com venint dient ” joc lliure és igual a mes joc ” deixem que els nois juguin !! Que inventin! Que trenquin normes, no que s’adaptin a les ja existents . Que facin servir material innovador , motivant , colorit,!!! . Des de keepmoving seguirem mostrant altre forma de fer les coses.

One comment

  1. molt xulo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: