81. Tomy Cederholm” Fer exercici en grup és més sa i divertit”

imagePublica La contra de la Vanguardia una entrevista amb el metge suec Tommy Cederholm, convidat al II Forum de Creació de Valor d’Alimentaria.  Aquest metge , dona un consell força interessant , ell diu que en general la gent quan arriba la jubilació , s’obsessiona amb la bascula quan el més important és l’activitat física, ell recomana que abans de res la gent es mogui que aixequi pes , que camini i que  corri però també exerciti els músculs. La Sarcopènia , reducció de la massa muscular, és la gran amenaça per la qualitat de vida de la nostre vellesa. Cada vegada cal treballar més els músculs Ell , que es posa com exemple , fa flexions, peses i running i recomana fer exercici en grup per ser més sa i divertit. L’envelliment actiu, és un dels reptes estructural d’aquesta societat , molts centres , club  i casals proposen activitats d’aquest caire , però el veritable repte és conscienciar al joves d’avui a no abandonar la practica física regular

Moltes institucions com l’OMS  (Organització mundial de la salut ) recullen consells i estudis que encoratgen a la població a ser més activa, per en definitiva , esdevenir molt més saludables, autònoms i capaços d’afrontar nous reptes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: