83. Childhood obesity is on the rise in Britain.

20140512-125635.jpg

Interessant estudi publicat per la universitat de Lougborough i que la BBC es va ver ressò en els seus informatius, en ells s’explica que la majoria dels nois i noies passen més del 65% del seu temps actiu en actitud sedentària o simplement asseguts. L’estudi es pregunta si l’escola podria invertir més recursos per corregir aquesta tendència, ja que, a la Gran Bretanya, (focus de l’estudi) estan força amoïnats per aquestes dades. Per exemple, proposen que els nois puguin combinar estones del que ells anomenen “stand”, es a dir, estar drets, sense deixar d’estar a l’aula. Per això proposen unes taules mòbils ajustables a cada alumne per aquesta innovació.
L’obesitat infantil és una pandèmia en aquest món anomenat civilitzat, els nostre cos, està dissenyat pel moviment i l’estem forçant a perdre la seva coherència. Els nois i les noies han de fer més activitat física en horari escolar, coherent, empàtica, agradable, divertida i responsable. Hem d’innovar en aquest sentit, per això recolzo aquesta iniciativa però hem de seguir en la línia del moviment significatiu. L’escola ha de comunicar a tots els nois i noies que una actitud saludable és la clau per un correcte desenvolupament, i que això passa indestriablement per esdevenir motriument responsables.
Als Estats units el projecte “We Can” vol impulsar polítiques saludables com a contra mesura d’unes actituds inacceptables que la societat americana ja ha fet seves.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: