85. Estanislao Bachrach: “El sedentarisme mata el cervell”

image

Aquest doctor en biologia molecular, recomana a les pàgines de la Contra, caminar 30 minuts al dia per millorar la nostre capacitat cognitiva i creativa. L’oxigen que arriba al nostre cervell durant l’exercici, permet alimentar les nostres neurones i eliminar toxines. És per això que es permet afirmar que “el sedentarisme mata el cervell“, ell fa esment a un estudi que es va perllongar durant 10 anys, on es va proposar caminar a persones de 70 anys molt sedentàries. Va resultar que les persones que van arribar als 80 anys tenien una química cerebral equivalent a una persona de 60 anys.


Aquest neurocientífic també va ser contractat per River Plate per ajudar a la preparació mental del seus jugadors prèvia al partit definitiu que va permetre al club retornar a primera divisió. La premissa: arribar a tenir una ment en calma en aquell moment d’Alta pressió .
Dos missatges plens de força,: no et paris mai de moure mai (keepmoving) i quan arribi el moment, decisiu mantenir la calma. Sobre aquest dos conceptes, es podrien construir milers d’objectius operatius, sempre de manera empàtica, compromesa i divertida. Fem-ho!!!

Però, no puc acabar aquest post, sense recomanar, la visió de la conferència, que va pronunciar Estanislao Bachrach sobre “creativitat i canvi” el la trobada Crea2013. http://youtu.be/TM5WF9SIymU.

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: