86.Hakeem Olajuwon Training Center

http://youtu.be/Nnqu6dP704A
He parlat en aquest blog en repetides ocasions de l’estudi del Psicòleg Anders Ericsson sobre la norma de les 10.000 hores, com a mètode per arribar a l’execel.lencia ejecutiva, ja sigui a l’esport, la música o altres disciplines. Peró ,com aquest psicòleg explica ” de poc serveix la simple repetició mecànica. És necessari, per arribar al nostre objectiu, ajustar una i altre vegada la nostre meta, permetent al principi més errades que a mesura que la nostre practica va avançant , haurem d’anar ajustant.”Q
Quan el nostre nivell de pràctica, assoleix uns nivells acceptables , correm el risc d’encendre “el pilot automàtic “ amb la qual cosa la progressió queda condicionada.El nivell d’atenció i de motivació han de ser sempre el.levats i per això és molt important la figura del tutor o Animador .Ell farà assolir els objectius d’una menera empatica , cordial i sobre tot divertida.
I aquest és l’exemple de les tutories que Hakeem OlajuwonÇç fa a les millors figures del’NBA , Lebron James, Kobe Bryan, Dwight Howard , Amar’e Stoudemir…. En un entorn molt agradable i cordial ,lidera pràctiques de millora individual a uns jugadors que en un principi ja han arribat a l’execel.lencia . Ho fa des de la proximitat , la focalitzacio , la individualització i sobre tot des de la via positiva : ” Nice move” repeteix una i altre vegada .
No em cansare de reclamar aquest tipus de pràctiques implicades per a tothom!!! Som.hi !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: