88. Fins i tot a la China! : Fun!

Quan falten poques setmanes perque els nois i les noies tornin a reempendre els avorrits i físics entrenaments , m’agradaria destacar diversos articles i comunicacions que he tingut l’oportunitat de llegir aquestes vacances .

Per un costat he gaudit molt del reportatge que  La Vanguardia va fer de la figura de Miqui Oca ( entrenador de l’equip espanyol femení de waterpolo) aquest esportistes d’elit destaca que, per aconseguir que les seves noies rendeixen al màxim , fa les coses simples , tracta a la persona per sobre de la jugadora i fa una tasca constant de cohesió . ( 1er bon exemple )

La medalla de bronze de la Jèssica Vall als europeus de natació  amb 25 anys confirma que no cal trobar talents als 8 anys  per induir los a pràctiques extenuants i seLectives , per a la glòria d’aquell o altre entrenador ( ENSINISTRADOR ) .Cal que els nois i noies gaudeixin de l ‘esport , que NO el s’especialitzem abans d’hora i que si posem les condicions , esportistes d’èxit amb 25 anys en tindrem un munt . ( 2on bon exemple )

la Meritxell Monguillot  ( llicenciada en INEFC ) destacava en un dels seus Tweets  el llibre de la pedagoga Marta Romo , en ell, l’autora  destaca la gran importància del JOC  a qualsevol edat , ( aquest any tornarem veure que la gram majoria de monitors  fan de la practica dirigida l’unic i ridícul recurs ) 3 er bon exemple .

El COPLEFC  de Madrid  destacava que el 30 % dels escolars te sobrepès  associat al sedentarisme !!!!!

El Mundo Deportivo ,publicava una fotografia on es veia als jugadors dels Barça jugant . 4 art bon exemple .

i per últim , Dan Coyle , publica al seu blog un video on es mostra a la potent selecció xinesa de salts , en els seus exercicis de preparació . Bones instal.lacions , molts entrenadors , pero una paraula destaca:  FUN !!!

doncs bé , si els estrictes i obsessius entrenadors xinesos han compres que sense FUN ( diversió ) no hi ha progressió , que estem fem nosaltres ?

image

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: