91. Andre Agassi no és la escèpció ,és la norma

La sinopsis que publica El Periodico de Catalunya del llibre d‘Andre Agassi , mostra un noi obligat a ser perfecte per un pare que identifica èxit amb triomf. El petit Andre és obligat a entrenar més que ningú a desplaçar se en contra de la seva voluntat  a la “prestigiosa ” escola de.Nick Bollitieri. ( 12,000 & any ) i tot per complir els desitjos del seu pare . Andre Agassi adult escriu aquest llibre com a lliberació d’una tortura. No és l’unic exemple el mateix Victor Valdes en els seu llibre “El Met0de V ” explica les pressions paternals per esdevenir un jugador professional. La veritat és que tot pegat és una pena ,la societat els destaca i són referència per a milions de pares que creuen tenir la formula màgica per que el seu fill sigui un dels escollits.El 99% dels casos la frustació és l’unic  element comú.

D’altre banda hi ha altre manera d’entendre l’esport, i és la que Lleureducat ve presentant en aquest blog,una on el més important éla felicitat del noi en PRESENT .

andre agassi.jpg 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: