94.FC Bayern #deliberateplay

Quan jugadors d’elit de l’entitat de Roben o Dante s’impliquen intensament en una pràctica , és que aquesta els hi suposa un repte , una novetat i un nou compromís . Josep Guardiola ho sap molt bé , si vol que els seus jugadors tinguin “atenció plena ” no val amb exercici estereotipats els seus professionals JUGUEN !!. Quin bon exemple !

Sota el hastak # deliberateplay , Lleureducat enmarca el seus comentaris a Twitter, ha sigut una grata sorpresa que aquest video estigues també  etiquetat  així. Que vol dir això? Doncs que tan els  i les professionals com els nois i noies que practiquen qualsevol esport , haurien de dedicar la major part dels temps a GAUDIR , a reinventar el joc , a provar noves tècniques ….malauradament , com venint explicant a aquest blog , els joves entrenadors castiguen als nois amb avorrides sessions tecniques , amb imcomprensibles explicacions tàctiques i amb perilloses per indiscriminades  carregues físiques.

la formacio especifica dels monitors que estan liderant  grups infantils és un assumpte urgent, i aquest tipus de sessions serien , des de el meu punt de vista ,un dels pilars fonamentals . Els altres , com sempre , empatia, comunicació, simpatia, amabilitat…..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: