95. Dret a jugar ! RSC Lleureducat

image

Rsc Lleuresport 2014 .
Entre tots ho hem aconseguit! 150 noves oportunitats de relació , d’empatia,de somriures …..Un informe de la Organització Internacional del Treball ( OIT) publicat fa uns dies , assenyala a Espanya com el estat desenvolupat on ha augmentat més la desigualtat en el últims anys . Des d el 2006 ,el nivell adquisitiu de les famílies amb menys renda ha caigut gairebé un 43%.
La conseqüència de tot plegat és que , en el millor dels casos, les famílies destinen el seus recursos a fer front a les despeses bàsiques .
Amb aquesta societat destinada a sobreviure , els drets dels més febles trontollen Un d’aquest drets amb tendència a la baixa és el que recull la Declaracio Universal del Drets de l’infant , on s’especifica que els nois i noies tenen dret a JUGAR !
Lleuresport , ha impulsat una campanya solidària per fer realitat aquest dret ,mitjançan la recollida de pilotes reglamentàries d’esports coŀlectius .
Una pilota nova es font de noves il.lusions , nous olors i noves relacions ,és inclusiva i extraordinàriament motivant .
Per arrodonir la proposta varem demanar que cada pilota sigui font de noves experiències positives , aixi varem proposar que aquestes portessin un missatge encoratjador i manuscrits , que unis per sempre qui fa l’entrega amb qui la reb.
Una societat que ha jugat és un societat millor ! .
A rel d’aquesta proposta varem observar que altre entitat ” Right to Play ” ,te una propostes similar pero de caire internacional . Ens felicitem pels recursos entregats a les associacions del Barri del Raval de Barcelona . Entre tots ho seguirem fent possible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: