97.” Red Army ” Els últims herois de la Unió Soviètica

imageAquesta és una pel.licula d’aquest 2015 , on el director d’origen rus Gabe Polsky, explica la història del millor equip d’Hoquey gel de tots els temps , el dirigit per l’entrenador Tarasov i que tenia com a millor jugador i capità de l’equip a Fetisov. Aquest equip , de la mà del seu entrenador , va revolucionar l’esport de l’hoquei i ho van fer d’una manera molt creativa. Així explica el blog de RTVE , en una entrevista al mateix director ,la tasca de Tarasov ; “¿Por qué era tan bueno ese equipo al que llamaron Los Cinco Rusos? Gabe nos lo explica de esta forma: “Porque el creador de su estilo, el entrenador Anatoli Tarásov (llamado el padre& del Hockey ruso) fue un visionario, ya que usaba los principios del ballet, el ajedrez, la literatura… para llevar a sus jugadores a un nivel creativo realmente asombroso en el que primaba el juego en equipo. De ahí esa forma tan asombrosa de entretejer el juego y hacer unos pases increíbles”.

Entrenaban usando técnicas de gimnasia, de Ballet y, sobre todo haciendo muchos ejercicios de compañerismo, de espíritu conjunto –continúa el director-. Vivían 11 meses al año juntos sin ver a sus familias por lo que se forjó una química muy especial entre ellos, sin necesidad de pensarlo”.

Doncs excel.lent ! Tècniques de ballet, escacs i gimnàstica en les sessions d’un equip d’èlit !! . És una obvietat que això acaba de crear escola , perquè els nostres nois i noies continuen amb les mateixes , esteriotipades i avorrides pràctiques setmanals .Però sempre hi ha algú que amb un bagatge molt superior a la resta i molta intuïció ,és capaç de crear valor on la resta només “resta ” ( perdò )
Ho venim dient , deixem que els nois i noies durant les pràctiques creint , innovint , que siguin crítics ,protagonistes , lliureS i feliços !!!. # deliberateplay .

http://www.rtve.es/alacarta/videos/cultura-en-rtvees/red-army-triler-espaol/2978480/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: