101. “Coaching per a la victòria “

Bé ,una vegada assolit el repte de publicar 100 comentaris sobre l’activitat física ,l’esport , el lleure i l’educació , ens disposem a publicar el post 101 , és a dir :Keepmoving!
Per iniciar la segona sèrie de 100 post he escollit el titulat “Coaching per a la victòria “.Aquest títol esta extret literalment d’uns del capítols del llibre del John Whitmore ” Coachig” .

Aquest és un llibre essencialment d’empresa on l ‘autor comenta la importància de saber com alliberar el potencial de cada persona des de l’empatia i la responsabilitat
En un dels seus capítols ,John Whitmore , explica ..” El Coaching esportiu està començant a abandonar les seves arrels conductuals . Els entrenadors van deixant el seu estil autocràtic i poc a poc es van centrant més en la persona que en la tècnica, en el potencial més que en el error ” ostres !!! Molt bé.
I continua “un exemple recent i molt significatiu d’aquesta tendència és l’exit dels ciclistes britànics als joc olímpics de Pekin 2008. El seu director de rendiment Dave Brailsford deia que creia més en la Pastanaga que en el pal,que no creia en l’humiliació , la dictadura o el control . Es tracta de guiar i recolzar “ altre vegada molt d’acord !
Però el que em va decidir a publicar aquest post va ser el comentari que aquest autor fà d’un equip galès de rugby , els Glamoran Wanderes i altre de futbol l’acadèmia del Blackburn Rovers . Els entrenadors d’aquest equips coincideixen en afirmar , xerrant del seus jugador ,que ” Quan menys els ensenyo,més aprenen “.Aquest dos entrenador havien après que responsabilitzar als jugadors del procés és la millor estratègia per assolir el maxim rendiment .! AMÉN !!!

 
Doncs bé,és una llàstima que aquest exemples no siguin virals com qualsevol notícia sensacionalista , perque, malauradament ,són anècdotes dins d’un oceà ple d’entrenadors irresponsables , que fan del seu limitat coneixement font de qualsevol reflexió. 

Com venim repetint des del principi,deixem que els nois i noies  siguin crítics amb la seva practica esportiva !! Deleguem amb responsabilitat i ja !!

IMG_0850.JPG

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: