103. ” I love whatching you play!”

imageAmb aquesta frase resumeixen els autors de l’informe Parent Guide : Evidences -base estrategies for parenting in ornagized of young sport  ,el comportament que haurien de tenir  els pares dels joves esportistes. Aquesta guia el.laborada amb el suport de la universitat americana d’Utha , també explica que els nois i noies no necessiten especialitzar-se prematurament per arribar a ser un atleta d’elit, tot el contrari , experimentar amb diferents esports fins el tretze o catorze anys és la millor manera de desenvolupar totes les seves capacitats .

Els autora de l’informe també aconsellen que enlloc de corregir ,els pares hauriem de preguntar als nois i noies després de l’activitat si han gaudit, que  han après ,o ,que han fet bé. Però tot això dins ,d’un marc de mútua comunicació on és tan important  és el que es diu com  com es diu .

L’objectiu final no és altre que gaudir del moment i evitar que a mig termini els nois i les noies abandonin l’esport.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: