105. Por escènica

image

Estic a punt de jugar el partit pel qual m’he sacrificat i no puc fer.ho, no puc “

Aixì , com explica Candy Rodó a La Vanguardia , comença l’emotiu article del tennista professional Mardy Fish que va escriure per The Player’s Tribune .Mardy Fish explica que no va poder sortir a la pista a jugar contra Roger Federer al Open dels Estats Units , per un atac de pànic , que aquella no era la primera vegada que els pensaments negatius l’invalidaven .

Quan a dia d’avui , explica la seva experiència i relata quines van ser les causes d’aquells atacs , relata que van ser una combinació de diverses circumstàncies . Una d’ells la PRESIÓles expectatives van canviar , “volia estar entre els deu millors del mon la pressió va augmentar “.L’altre una arítmia que el va portar a una intervenció quirúrgica .
Ara , fa un dies Mardy Fish va jugar el seu últim partit professional , precisament al Open dels Estat Units , i una vegada superats els seus temors . ” He estat honest sobre un tema que no es considera masculí, se’ns entrena per no mostrar-nos vulnerables . Ara s’inicia el reste de la meva vida “

Excel.lent article i una gran oportunitat per explicar que l’exemple de Mardy Fish podria extrapolar-se a menor escala a molts nois i noies que ,enlloc de jugar i gaudir de les seves activitats extraescolars , es veuen assetjats per pares i entrenadors que busquen única i exclusivament el rendiment .

Molts d’ells ja mostren símptomes de clara ansietat . Els educadors haurien de preparar al nois i noies de manera lúdica a interactuar amb la pressió , per d’adults, tenir eines per gestionarla. Pero en el ben entès que el guany sera de futur i no de present . Deixem que el nois experimentin i s’equivoquin !!!!!

#EducarDivertint

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: