109. Luis Enrique : ” Els nois no han de ser futbolistes ,han de ser feliços”

image

Enter a caption

Així ho explicava l’entrenador del Barça en una recent entrevista a Barça TV . En ella també reivindicava el dret dels nois i les noies  a gaudir de l’esport, a no ser pressionats per pares o representants que identifiquen les qualitats dels seus fills o tutelats com a més que suficient per arribar a jugar a l’èlit.

Doncs ,com no pot ser d’altre manera , molt d’acord amb aquesta afirmació i més si ve avalada per un professional com Luis enrique que coneix les grans dificultats per arribar a jugar en les millors lligues .

En aquest blog ,hem reivindicat moltes vegades aquest dret del TOTS els nois i noies ha simplement divertir-se practicant esport.

D’altre banda ,La Vanguardia ,publicava un article el,passat 30 de desembre  un article de na Raquel  Quelart on es feia ressò de les declaracions d’en Xavier Peirau ( professor de l’INFC) .on assegurava que “l’activitat fisica regular és al millor garantia per una vida més llarga i de major qualitat,però que el 41% de la població espanyola es declara sedentària”  .

Doncs  ,si sabem que el millor que els hi pot pasar als nostres joves es que tinguin una vida activa i sempre , no hauriem d’assegurar que els recursos d’aquesta societat estiguin clarament orientats aquest gran objectiu ? . El primer seria que els millor professionals estiguessin liderant aquests moments . Als llicenciats en ciències de l’activitat fisica i l’esport ens pertoca aquesta tasca . No valen voluntarismes ni entrenadors , calen EDUCADORS ! ( PUNT !)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: