115. Confiança. TED.ed

La famosa plataforma de conferències i xerrades TED , va iniciar fa uns anys un projecte de caire educatiu per proporcionar estrategies i recursos a pares i educadors . Aquest nou projecte va rebre el nom de TED .ed .

Aixi ho expliquen “TED-Ed is TED’s youth and education initiative. TED-Ed’s mission is to spark and celebrate the ideas of teachers and students around the world. Everything we do supports learning — from producing a growing library of original animated videos , to providing an international platform for teachers to create their own interactive lessons, to helping curious students around the globe bring TED to their schools and gain presentation literacy skills, to celebrating innovative leadership within TED-Ed’s global network of over 250,000 teachers. TED-Ed has grown from an idea worth spreading into an award-winning education platform that serves millions of teachers and students around the world every week.”

Doncs bé, un d’aquest videos que publiquen a la seva plataforma té el títol de ” Confiança ” , en ell apareix una noia que mitjançant el BASQUET , assoleix una millor percepció de si mateixa , supera reptes i aprèn que l’èxit està en no defallir quan les coses no surten . Al final del procés la noia esdevé super -heroina , es a dir s’ha superat .

L’esport és una gran eina per esdevenir herois i heroïnes , entesos com aquells nois i noies que proven , fallen i tornen a provar . La confiança no és aquell valor que ens fa guanyadors , és aquella actitud que ens ajuda a superar les pors perque sabem que sigui quin sigui el resultat ho TORNAREM A INTENTAR .

Pero ,malauradament ,molts nois i moltes noies són exclosos i excloses d’aquest proces d’autoconeiximent per part d’un responsables que que per falta de preparació o per massa ego ,els apliquen uns criteris de selecció totalment injustos i poc ètics .

Com sempre diem ,l’esport ha de ser un dret de tots els nois i noies i aquests dret ha d’estar per sobre de qualsevol altre objectiu . Si la gran majoria practiques esport de manera responsable tindríem ,d’àqui poc temps ,una societat que ha fet de la CONFIANÇA , un segell individual i col.lectiu . Doncs som.hi !!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: