117.Sense treva.

imageSense treva “.  és el títol de la última cançó dels Sopa de Cabra. Per li.lustrar la seva música han escollít a tres esportistes professionals , ( Araceli Segarra, Kilian Jornet i Albert Llovera ) que per una o altre raó han fet del concepte “sense treva ” el motor de la seva vida .

Araceli Segarra: :”Alpinista. Il•lustradora de contes infantils. Diplomada en Fisioteràpia.
Als 15 anys s’inicia en els esports de muntanya amb un curs d’espeleologia, més tard seguiria amb l’esquí de travessia, l’escalada en roca i l’escalada en gel.
Als 26 anys es converteix en la primera dona de l’estat en fer el cim de l’Everest mentre rodava un documental en formato IMAX, i després de formar part del rescat de la tragèdia més gran de la historia del Everest on un total de 13 persones van perdre la vida. Va ser l’any 1996.
El seu primer llibre: “Ni tan alt, Ni tan difícil”, ( varem fer referència a aquest llibre al post n* 79 )  dirigit al mon empresarial, esportiu i de creixement personal, i que ha estat ja traduït al Italià i al Castellà, porta tres edicions i s’han venut més de 25.000. Exemplars
Acaba de publicar el seu darrer conte il.lustrat : “La Tina a Montserrat””.

killian Jornet   : “Em defineixo a mi mateix com un amant de la muntanya  M’agrada la competició per les amistats i la superació, però per a mi l’esport és, per damunt de tot, una manera de descobrir paisatges interns i externs. M’agrada el silenci i la soledat, tot i que m’atrau la comunicació, escoltar, llegir, escriure i viatjar. Sóc (gairebé) nòmada, vivint a cavall entre Chamonix, Tromsø, els Pirineus… Visc perseguint i lluitant pels meus somnis.

Albert Llovera Massana (Andorra, 11 de setembre de 1966)” és un esportista andorrà que actualment competeix en ral·li en el Campionat del Món i en Campionat de Ral·lis de Terra Espanyol. Ha competit en esports com l’esquí, bàsquet (paralítics) i ral·lis. Ha estat el primer pilot de ral·li a competir amb una discapacitat. Ha treballat amb la NASA, dissenyant dispositius d’adaptació a la conducció i disposa d’una botiga d’ortopèdia.”

Tots tres són exemple d’allò intangible que fa que algunes persones assoleixin el seus reptes , i aquest allò intangible  és la PERSEVERÀNCIA  , el que els sopa de cabra anomenen Sense Treva . Sense treva amb un mateix ! No és fàcil , tot el contrari  , per això l’esport en edats infantils ,és un gran escenari per que els nois i les noies tastin aquesta actitud . De forma agradable , divertida i amb respecte !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: