121. Wendy Suzuki (neurocientífica). “El mètode Intensati”

img_1480

Interessant article publicat al suplement de la La Vanguardia el passat 2 d’octubre. Wendy Suzuki, de la Universitat de Nova York, es defineix com a experta en plasticitat cerebral i és una de les investigadores que més a fet als Estat Units per difondre els beneficis de l’activitat física.

Aquesta científica explica a l’article que; “l’activitat física  fabrica moltíssimes cèl·lules noves a nivell de l’hipocamp , una estructura del cervell determinant de cara a fabricar records a llarg termini”.

“L’exercici físic potencia l’alliberament d’un ampli ventall de neurotransmissors, entre d’altres alguns lligats a la reducció de la depressió, com la serotonina, i altres als  circuits de recompensa, com la dopamina. En el Suzuki Lab hem estudiat que son suficients vuit setmanes  de practica regular (dos sessions per setmana) per augmentar significativament els mesuradors d’ànim en pacients amb danys cerebrals”.

Ella parla d’una nova tècnica d’activitat física anomenada INTENSATI, que combina moviments aeròbics amb afirmacions positives. Excel·lent! “L’Intensati cerca el màxim profit de la connexió ment-cos”.

Doncs bé, la meva pregunta és la següent: hem d’esperar a ser adults per vivenciar aquest tipus de practica? I si comencem a introduir el mètode Intensati a totes les sessions de practica esportiva en edats infantils ?. …Molt bé, gran passada! Excel·lent marca, gran suport!!!

Sempre he reivindicat el paper dels professionals de l’activitat física i l’esport com a FELICITADORS! Trobem un motiu i felicitem! Aconseguirem que els nois i les noies consideren IRRENUNCIABLE el moment esportiu. (ÈXIT)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: