123.Barça, entrenar-se per a la vida

image

En pàgines del diari ARA, Raúl Llimós es feia ressò  del projecte del FCB. 360*. Amb aquest projecte, l’entitat pretén que els nois i les noies  que participant en els seus equips de formació, puguin arribar a ser millors persones i créixer  en tots els àmbits de la vida.

“Molt pocs arriben a professionals, això pot generar frustració i han de saber acceptar-ho”. Comenta Rafael Bisquerra (director del postgrau en educació emocional i benestar de la Universitat de Barcelona) per posar de manifest la rellevància del projecte que ha impulsat el club.

La proposta te diferents accions, una d’elles es desenvolupa a La Granja, allà  es busca “potenciar l ‘autoconeixement dels nois i  noies, apoderar-los  perquè es facin preguntes i obtinguin respostes”. Mitjançant diferents activitats els participants focalitzen en  valors com el lideratge, la concentració, la planificació, la capacitat d’atenció, la paciència… El treball emocional també inclou en els equips juvenils la gestió de la pressió esportiva.

Tan mateix les famílies reben cada mes un informe del  noi o noia on s’inclou les reflexions dels mateixos participants (molt bé!).

Doncs, una gran iniciativa, a veure si d’una vegada entenem que l’esport està al servei dels nois i  noies i no a l’inrevés!

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: