127 . Més enllà dels límits

Gran documental emès per TV3 en el programa Sense ficció que el defineix així “Aquest documental fa una mirada des de l’interior dels entrenaments i la vida de la gimnasta russa Margarita Mamun, que va ser medalla d’or de gimnàstica rítmica als Jocs Olímpics del 2016, entre altres. La duresa dels seus entrenaments i de la relació amb les seves entrenadores. Com la va afectar la malaltia terminal del seu pare durant els Jocs Olímpics i la seva vida privada.”

La realitzadora del mateix Marta Prus , explica en eina entrevista a la revista 242 peliculas , que aquest documental està dirigit tan a les persones del món de l’esport com al públic en general . Comenta que li va costar que la deixeissin acompanyar a l’equip olímpic durant un any sencer , però després la llibertat per gravar va ser total .

Dons bé , la pelicula dura una hora i vint minuts i es clar , si no tens un interès previ, no li dediques tan temps .Per facilitar vos la tasca , us expresso que “ Més enllà del límits “ és un clar exemple que l’esport de alt nivell està ple de faltes de respecte , entrenament agònics i dinàmiques abusives que difícilment justifiquen en fi . La Margarida Mammun va guanyar l’or olímpic a Rio 2016 però va perdre molt més .

Molt sovint , l’esport de base ,copia les maneres i formes d’actuar dels esport d’elit amb el fals justificant de que l’excelencia ejeccutiva està per damunt de la persona sigui de l’edat que sigui . Quin gran error, una falta de respecte és una acció IMPERDONABLE en qualsevol situació i més si parlem de nois o noies . L’esport és font de bons moments i de practiques divertides i engrescadores . Qui no ho entengui així , sis plau que ho deixi corre .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: