128. Open Bic , sailing and Fun

Quan a Lleureducat expliquem que la nostra missió és Educar divertint , ens estem referint a propostes com la del Open BIC de vela . Aquesta és una trobada internacional de joves regatistes on tan important com la cursa en si i l’adquisicio de nous recursos tècnics és la planificació de reptes on en la diversió està el focus . Els nois i les noies son convidats a pujar sobre la barça, fer la tombar , passar per sota d’un arc infable o fer diverses figures en equilibri mentres naveguen. L’objectiu és aconseguir participants més innovadors i creatius i fer de cada sessió un gran moment. Felicitats .https://youtu.be/fEKzBYDSLro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: